Friday, May 20, 2011

.tangisan.


wah-wah.tajuk nak pasrah.bukan aku yang bertangis tangisan ini semua.hanya sekadar mem-promot-kan movie yang ditonton. maaf ye.bukan nur kasih yang hebat di huru-harakan disemua pelusuk. semua orang beria benor nak p tengok. sebab katanya-lah kan HANYA DI PAWAGAM. katanya-lah.aku menaip jek.jadi apakah movie tangisan yang aku nak kecoh-kecoh ni?jeng2.lek lu.aku orang-nya kelasik sikit.biase-lah.orang lama. so sapa yang rasa mcam tak suka kelasik, sila la tutop page ini.ehh.ehhh.nanti la.maen-maen jek.jangan la tutop.maken kurang kang orang bace di blog usang ku ini.ewahh.


so back to the point, movie nya adalah,, TEARS OF THE SUN,,




kau penah tengok ke?aku tawu mesti tak penah punya.jadi aku syorkan.best weyh wa cakap sama lu.sure do bring a lot of tears in the house. memang aku ini cepat tacing,tapi yang ini betol-betol touch from skin direct teros kat ur heart.tak maen corner2 pun.

so main plot adalah kombat-kombat.pasal african n askar amerika lah konon penyelamat nya.dok perang-perang.pastu ada pembelot lah bagai.yadayadablabla. Abah aku yang bukak. aku macam "ek eleh,pe jek lah cite dok tegolek sana sini,pastu tersembor darah,jap agy ada pulak yang terpelanting".aku maen kombat nan kucing aky lagi best kot.


tapi.bila dah mendalami cerita tu,pehhh.gua layan sekali. kau tawu, ada ke patot dia p potong pompan tu punya ehemehem.gila ke hampe-kan. meh cini aku potong kau punya anu tu baru kau tawu seksa sikit.*teros emo.pastu yang lagi macam tuuutt **** tuuttt**.dia boleh pulak biakan je pompan tu mati.leper teros orang tu dieorang kerjakan.

so.saranan-nya.yok tengok yok bersama-sama. untuk yang dah tengok tu, ngok jek-lah lagi heh *penat aku wat post ni. atau buat-buat lah tak penah ngok cite ini.

happy watchig bebeh-olls.chow


5 comments:

  1. memang best pon.cuma ganas sikit lah :). but can be ignored due to the interesting content.teehee

    ReplyDelete
  2. alahai nyoot.dah tulis ianya kelasik.cite lama dahhh.

    ReplyDelete